måndag 24 september 2012

Mitt vardagsrum

 
Tänkte visa lite bilder från mitt vardagsrum. Det här är ett sideboard från Ulferts möbler i Tibro som mina föräldrar köpte i slutet på 60-talet. Under de senaste 20 åren har det haft en ganska undangömd plats i ett av sovrummen i sommarstugan. Men nu har jag fått det, och efter en genomgång med teakolja tycker jag det är jättefint.


På hedersplatsen står min glassamling i orange. Nu känns det som den är är komplett. Så i framtiden ska jag försöka låta bli att köpa oranga vaser!Här är mitt nya soffbord som också är från 50-talet. Jag budade på det på Tradera. Bredvid står en fåtölj som min mamma köpte för 50 kronor för ganska länge sedan. Jag har klätt om den i fårskinn och den är härlig att sitta i.


Och till sist, mitt blombord, som jag har visat tidigare. Men nu fyllt med olika sorters vita blommor.

7 kommentarer:

 1. Så fint du har det. Likte godt stolen som var trukket i saueskinn. Det var en god ide, men sikkert vanskelig? D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag gjorde när jag gick på kurs i möbeltapetsering så jag hade bra hjälp av en jätteduktig lärare!

   Radera
 2. Du har fått det jättemysigt och trevligt hemma hos dig. Gillar verkligen sideboardet och din underbara samling i orangefärgat glas.
  Skulle det vara så att du hittar någon mer vas av Bo Borgström från Åseda så får du jättegärna tänka på mig, då jag också samlar på dessa;)Inte bara orangefärgade utan alla färger och former.Superläckert!

  SvaraRadera
 3. Jag smälter för din oranga samling - vilket fint blickfång! Och den blir så snygg tillsammans med förgtonen i sideboarden,,,

  SvaraRadera
 4. Har en likadan sideboard, fast med en turkos samling:-)

  SvaraRadera
 5. WOw så snyggt sideboard med orangea vaser!!!

  SvaraRadera